OSMANİYE / MERKEZ - Osmaniye İlkokulu

Türkiye'nin Öykü Çemberi (Story Cycle Of Turkey)

Okulumuz 4/A  Sınıf Öğretmeni Burak AYKAN, Kasım ayı içerisinde Türkiye'nin Öykü Çemberi adlı eTwinning Projesi'ne başlamıştır.

Kendisine ve öğrencilerimize okulumuz adına başarılar dileriz.

Projemiz öğrencilerimizin hem kendi içinde bulundukları kültürü hem de ülkesindeki diğer kültürleri tanıması için bir fırsat. Bu projeyle yaşadıkları kültürün ve diğer kültürlerin hikayelerini, şarkı-türkülerini , kıyafetlerini vb. etkin bir şekilde tanıyabilecek. Projedeki faaliyetle öğrencilerimiz dil becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirebilecektir.

Tanıtım vidomuz için tıklayınız.

Projemizi, sosyal medya hesaplarında Türkiye'nin Öykü Çemberi adıyla bulabilirsiniz.

Facebook için tıklayınız.
İnstagram için tıklayınız.
Blog için tıklayınız.
eTwinning Ana Sayfamız için tıklayınız.

Projemizdeki Kasım Ayı "Bölgemin Hikayesini Öğreniyorum Atölyesi" etkinliklerini görmek için tıklayabilirsiniz.

Projemizdeki Aralık Ayı "Hikayemi Yazıyorum Atölyesi" etkinliklerini görmek için tıklayabilirsiniz.

Projemizdeki Ocak Ayı "Hikayemi Resimleştiriyorum Atölyesi" etkinliklerini görmek için tıklayabilirsiniz.

Projemizdeki Şubat Ayı "Hikayem Canlanıyor Atölyesi" etkinliklerini görmek için tıklayabilirsiniz.

Projemizdeki Mart Ayı "Hikayemi Seslendiriyorum Atölyesi" etkinliklerini görmek için tıklayabilirsiniz.

Projemizdeki Nisan Ayı "Sergi ve Proje Değerlendirme Atölyesi" etkinliklerini görmek için tıklayabilirsiniz.

Projemizle ilgili hazırladığımız tanıtım videomuz. Youtube üzerinden izlemek için tıklayınız.

Nisan Ayının Sonu İtibariyle Tamamladığımız Projemizde;

Sanal Sergimiz İçin Tıklayınız.

Final Ürünümüz Olan Sesli Kitabımız İçin Tıklayınız.

Bu sonuca ulaşmak için öğrencilerimizle birlikte yaptığımız çalışmalarımıza yukardaki bağlantılardan bakabilirsiniz, ziyaret etmeyi unutmayınız.

Projemiz 25 Ağustos 2021 tarihinde, Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Bu projede emeği geçen öğrencilerimizi, veli ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

26-08-2021

Yayın: 24.12.2020 - Güncelleme: 17.12.2022 20:32 - Görüntülenme: 7572